Olemme valitettavasti luopuneet pitkäaikaisesta Paytrail -yhteistyöstä, koska mielestämme kotimaan maksunvälitys tulee tapahtua kotimaassa eikä maan rajojen ulkopuolella kolmansien osapuolien palvelimilla.  Nyt yksityishenkilöt (ja niin halutessaan myös yritykset ja yhteisöt) maksavat tilauksensa ennakkomaksuna.  Yritykset ja yhteisöt (on ly -tunnus) voivat tilata tarratuotteita myös laskulle niin halutessaan.

OrangeGlitter -tarra on poistunut valikoimastamme sen huonon saatavuuden vuoksi.  Valitamme tilaajille aiheutunutta harmia.

Tarratehdas palvelee näin korona-aikana täysin normaalisti. Edullinen hinnoittelumme auttaa budjetissa pysymistä.

Huomaathan että postituspäivä on jo keskiviikkona, katso tarkemmin Toimitusaika -kohdasta.

Nyt nopeammin tarrat asiakkaalle!  Maanantaina ennen klo 12 tulleet tilaukset postitetaan keskiviikkona (aiemmin torstaina).  Tarrat asiakkaalla seuraavana päivänä torstaina tai sitten perjantaina, riippuen postin nopeudesta.

Tulostetut tarratuotteet poistuvat valikoimastamme teknisistä ja taloudellisista syistä.  Vielä on toistaiseksi saatavilla kiinteistö-, paloalan-, yms. tarroja - mutta nämäkin poistuvat valikoimastamme lähiaikoina.  

Keskitymme pääsääntöisesti tulevaisuudessa leikattuihin tarrateksteihin ja logoihin.  

 

Valitamme tästä mahdollisesti johtuvaa harmia asiakkaillemme.

Verkkokaupan maksuliikenne toimii jälleen normaalisti.  Tervetuloa ajasta ja paikasta riippumattomille tarrakaupoille.

PayPal -maksuliikenne toimii jälleen.  Tervetuloa helpoille tarraostoksille!

Verkkokauppa avattu jälleen ja palvelee 24/7.  Palvelemme nyt osakeyhtiönä, jos olit aiemman kommandiittiyhtiön asiakas, aiempi käyttäjätilisi löytyy verkkokaupan tietokannasta kun kirjaudut sisään.  Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat helpoille ja edullisille tarraostoksille.

Voimme lisätä tilauksen mukaan jonkin yllätystarran tai tarroja tilanteen mukaan :-)

Nyt keväällä on hyvä aika laittaa purjemerkinnät ajan tasalle.  Valikoimassamme on 10 eri värivaihtoehtoa.  Materiaali on Bainbridge:n Insignia 0,14 mm paksua polyester kangastarraa, joka varustettu erittäin vahvalla liimalla kuten voi helposti ymmärtää purjeiden käyttörasitusta ajatellen.

Tuotetta voidaan käyttää myös kuormapeitteiden, pressujen ja muiden sileäpintaisten kohteiden merkitsemiseen sekä myös sileäpintaisten vaatteiden merkintään, esim. sadeasut keinokuituiset työhaaliarit, jne. 

Tuote on valittavissa Leikattu tarrateksti -tuoteosiossa, kohdassa Tarralaatu -> Purjetarra -> valitse sitten haluamasi väri kohdasta Tarraväri.

Nyt voit tilata Omat kuvat -tuoteosion tuotteita myös vektorigrafiikkatiedostoista (pdf, eps, ai, jne.).  Aiemmin tämä oli mahdollista vai bittikarttatiedostoista (jpg, jpeg, png, bmp, jne).  Vektorigrafiikka kuva-aineisto mahdollistaa parempilaatuiset tarrat eikä tarran koon suurentaminen vaikuta tulostustarkkuuteen.