Verkkokaupan maksuliikenne toimii jälleen normaalisti.  Tervetuloa ajasta ja paikasta riippumattomille tarrakaupoille.

PayPal -maksuliikenne toimii jälleen.  Tervetuloa helpoille tarraostoksille!

Verkkokauppa avattu jälleen ja palvelee 24/7.  Palvelemme nyt osakeyhtiönä, jos olit aiemman kommandiittiyhtiön asiakas, aiempi käyttäjätilisi löytyy verkkokaupan tietokannasta kun kirjaudut sisään.  Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat helpoille ja edullisille tarraostoksille.

Laitamme jokaisen tilauksen mukaan jonkin yllätystarran tai tarroja tilanteen mukaan :-)

Nyt keväällä on hyvä aika laittaa purjemerkinnät ajan tasalle.  Valikoimassamme on 10 eri värivaihtoehtoa.  Materiaali on Bainbridge:n Insignia 0,14 mm paksua polyester kangastarraa, joka varustettu erittäin vahvalla liimalla kuten voi helposti ymmärtää purjeiden käyttörasitusta ajatellen.

Tuotetta voidaan käyttää myös kuormapeitteiden, pressujen ja muiden sileäpintaisten kohteiden merkitsemiseen sekä myös sileäpintaisten vaatteiden merkintään, esim. sadeasut keinokuituiset työhaaliarit, jne. 

Tuote on valittavissa Leikattu tarrateksti -tuoteosiossa, kohdassa Tarralaatu -> Purjetarra -> valitse sitten haluamasi väri kohdasta Tarraväri.

Nyt voit tilata Omat kuvat -tuoteosion tuotteita myös vektorigrafiikkatiedostoista (pdf, eps, ai, jne.).  Aiemmin tämä oli mahdollista vai bittikarttatiedostoista (jpg, jpeg, png, bmp, jne).  Vektorigrafiikka kuva-aineisto mahdollistaa parempilaatuiset tarrat eikä tarran koon suurentaminen vaikuta tulostustarkkuuteen.

Nyt näet fonttivalinnan antamallasi tekstillä, eli näet miltä antamasi teksti näyttää eri fonttivaihtoehdolla.  Tämä ominaisuus autaa valitsemaan nopeammin sopivimman fonttityylin.  
Ominaisuus lisätty Leikattu- ja Tulostettu tarrateksti -tuoteosioihin.

Uusi mielenkiintoinen tarraväri OrangeGlitter lisätty Leikattu tarrateksti -tuoteosioon Erikoiskalvo_7v -tarralaatuun.  Tällä tarravärillä toteutat näyttävän näköisiä tekstejä ajoneuvoihin, veneisiin, harrastevälineisiin, jne.

Tarraverkkokauppa avattu jälleen! Tervetuloa helpoille tarraostoksille...

Purjeveneiden purjeiden merkintään tarkoitettu Bainbridge :in Insignia tarra lisätty Leikatu tarrateksti -tuoteryhmään. Käytettävissä 10 eri värisävyä, muutema erittäin kirkas sävy mukaanluettuna. Tätä erittäin vahvaliimaista tarramateriaalia voidaan käyttää myös muihin käyttökohteisiin - lue tarkemmin Tarralaadun tuoteinfosta.  
Tämä tuote toimitetaan läpinäkyvällä siirtoteipillä, huomaa myös rajoitukset käytettävälle fontille ja minimikorkeudelle, lue myös tämä tuoteinfosta. 

Tulossa lähiainoina myyntiin uusi materiaali purjeveneiden purjeiden merkintään. Tämä tarra soveltuu myös kuormapeitteiden ja pressujen merkintään sekä muihinkin kohteisiin tasaisille pinnoille. Tarra on nailon pohjaista materiaalia ja siinä erittäin vahva liima.