Tarravarasto
- Tarravarasto -

 

 Muovikalvo_7v


Tarra on 64 micronin polymeerista PVC-kalvoa, kiiltävä- tai mattapintainen (matta merkitty "MATT" -merkinnällä), läpivärjättyä, joustavaa ja helppokäyttöistä tarrakalvoa. Kalvo on ihanteellinen valinta ammattikäyttöön toteutettaessa esim. kestäviä sisä- ja ulkomainoksia, promootiotelineitä,  ajoneuvoteippauksia, veneteippauksia, ikkunateippauksia, opasteita, jne. Tarra muotoutuu/venyy kohtuullisesti ns. pallopinnoille ja tarvittaessa varovasti lämmittämällä ja sitten painamalla esim. auton peltipokkauksiin.
- kiinnityslämpötila min. +10 astetta, lämmönkestävyys -40 - +110 -astetta 
- pysyvä läpinäkyvä akryylipohjainen liima
- valmistajan lupaama ulkokesto 7-vuotta, käytännössä enemmän

Ehdottomasti suosituin tarrakalvo moneen käyttötarkoitukseen.

 

Erikoiskalvo_7v


Värit eivät näy oikein tekstin esikatselussa niiden erikoispinnan vuoksi.

Tarra on 80 micronin valuvinyylikalvoa, suunniteltu lähinnä autojen yliteippauksiiin ilmakanavoidulla Easy Apply RS-liimalla. Pitkäaikaiseen käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin, kalvo on erittäin joustavaa materiaalia joten se taipuu vaikeisiin 3D-kohtiin kuten autojen pokkauksiin. Tarra on ilmakanavoitu (ei kuplia tarran alle asennusvaiheesssa) ja siinä on erinomainen pitkän ajan irrotettavuus. 
- kiinnityslämpötila min. +7 astetta, lämmönkestävyys -50 - +110 -astetta
- pysyvä läpinäkyvä Easy Apply -ilmakanavoitu liima
- ulkokesto 4 - 12 -vuotta riippuen väristä ja tarrasta
- paloluokitus: itsestään sammuva (ei B1 tai M1)
- jätelajittelu: tarra sekajäte, taustapaperi energiajäte

 

Metallikalvo_5v


Värit eivät näy oikein tekstin esikatselussa niiden erikoispinnan vuoksi.

Tarra on 75 micronin metalloitua, kromimaisen kiiltävää PVC-kalvoa, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Esim. ikkunateippauksiin, opasteisiin, mainoskyltteihin, ajoneuvoteippauksiin sekä muihin keskipitkiin sisä- ja ulkoteippauksiin. Tarra ei sovellu pinnoille jotka ovat kaarevia kahteen suuntaan (ns. pallopinnat) koska se ei veny.  Valittaessa väri BrushedSilver, harjaussuunta voi olla joko vaaka- tai pystysuuntainen jos lisätiedoissa ei muuta mainita.

Kuvassa oleva

- kiinnityslämpötila min. +16 astetta, lämmönkestävyys -22 - +74 -astetta
- pysyvä läpinäkyvä akryylipohjainen liima
- ulkokesto 5-vuotta.

 

 Hiekkapuhallusjäljitelmä_7v

 
Tarra on 80 micronin polymeerista mattapintaista PVC-kalvoa. On tarkoitettu ikkunateippauksiin, ovien, peilien, sekä muiden läpinäkyvien pintojen somistukseen. Kalvolla teipattu pinta muistuttaa hiekkapuhallettua lasipintaa (sisältää kristallihilettä). Kalvo läpäisee valoa, joten sitä käytetään myös peittämään ikkunoita näkösuojan aikaansaamiseksi.
- kiinnityslämpötila min. +15 astetta, lämmönkestävyys -30 - +80 -astetta
- pysyvä läpinäkyvä akryylipohjainen liima, ulkokesto 7-vuotta.


 

 Purjetarra
Purjetarrat  

Tämä Bainbridge:n Insignia on 0,14 mm paksua polyester kangastarraa. Suunniteltu ulkokäyttöön joten sillä on hyvä veden ajan kestävyys. On tarkoitettu ensijijaisesti purjeveneiden purjeiden merkintään. Voidaan käyttää myös kuormapeitteiden, pressujen ja muiden sileäpintaisten kohteiden merkitsemiseen sekä myös sileäpintaisten vaatteiden merkintään, esim. sadeasut keinokuituiset työhaaliarit, jne. Valmistaja ei ole ilmoittanut maximi käyttöikää, luonnollisesti tämä riippuu suuressa määrin vallitsevista käyttö-olosuhteista.  Bainbridge:n tuotteet ovat tunnetusti alansa huippua.
- kiinnityslämpötila min. +20 astetta,
- pysyvä akryylipohjainen erittäin vahva liima. Ei voi irroittaa kontaktin jälkeen.
- ulkokesto, kts. aiempi teksti

Tämän tuotteen siirtoteippinä käytetään läpinäkyvää laminointitarrakalvoa.
VALITSE PAKSU FONTTITYYPPI JA YLI 40MM TEKSTIN KORKEUS TEKSTILLESI! OHUITA VIIVANPAKSUUKSIA EI VOI LEIKATA.

 

 

FaLang translation system by Faboba