Nyt keväällä on hyvä aika laittaa purjemerkinnät ajan tasalle.  Valikoimassamme on 10 eri värivaihtoehtoa.  Materiaali on Bainbridge:n Insignia 0,14 mm paksua polyester kangastarraa, joka varustettu erittäin vahvalla liimalla kuten voi helposti ymmärtää purjeiden käyttörasitusta ajatellen.

Tuotetta voidaan käyttää myös kuormapeitteiden, pressujen ja muiden sileäpintaisten kohteiden merkitsemiseen sekä myös sileäpintaisten vaatteiden merkintään, esim. sadeasut keinokuituiset työhaaliarit, jne. 

Tuote on valittavissa Leikattu tarrateksti -tuoteosiossa, kohdassa Tarralaatu -> Purjetarra -> valitse sitten haluamasi väri kohdasta Tarraväri.

Nyt voit tilata Omat kuvat -tuoteosion tuotteita myös vektorigrafiikkatiedostoista (pdf, eps, ai, jne.).  Aiemmin tämä oli mahdollista vai bittikarttatiedostoista (jpg, jpeg, png, bmp, jne).  Vektorigrafiikka kuva-aineisto mahdollistaa parempilaatuiset tarrat eikä tarran koon suurentaminen vaikuta tulostustarkkuuteen.

Nyt näet fonttivalinnan antamallasi tekstillä, eli näet miltä antamasi teksti näyttää eri fonttivaihtoehdolla.  Tämä ominaisuus autaa valitsemaan nopeammin sopivimman fonttityylin.  
Ominaisuus lisätty Leikattu- ja Tulostettu tarrateksti -tuoteosioihin.

Uusi mielenkiintoinen tarraväri OrangeGlitter lisätty Leikattu tarrateksti -tuoteosioon Erikoiskalvo_7v -tarralaatuun.  Tällä tarravärillä toteutat näyttävän näköisiä tekstejä ajoneuvoihin, veneisiin, harrastevälineisiin, jne.

Tarraverkkokauppa avattu jälleen! Tervetuloa helpoille tarraostoksille...

Purjeveneiden purjeiden merkintään tarkoitettu Bainbridge :in Insignia tarra lisätty Leikatu tarrateksti -tuoteryhmään. Käytettävissä 10 eri värisävyä, muutema erittäin kirkas sävy mukaanluettuna. Tätä erittäin vahvaliimaista tarramateriaalia voidaan käyttää myös muihin käyttökohteisiin - lue tarkemmin Tarralaadun tuoteinfosta.  
Tämä tuote toimitetaan läpinäkyvällä siirtoteipillä, huomaa myös rajoitukset käytettävälle fontille ja minimikorkeudelle, lue myös tämä tuoteinfosta. 

Tulossa lähiainoina myyntiin uusi materiaali purjeveneiden purjeiden merkintään. Tämä tarra soveltuu myös kuormapeitteiden ja pressujen merkintään sekä muihinkin kohteisiin tasaisille pinnoille. Tarra on nailon pohjaista materiaalia ja siinä erittäin vahva liima. 

Tulostetut valmiskuvat -tuoteryhmä lisätty. Tuoteryhmässä useita kuvaryhmiä, kuten varoitusmerkit, kotiin, keittiö, saniteetti ja asiakaskuvat.  Lisää mielenkiintoisia tuoteryhmiä ja tuotteita lisätään lähiaikoina...

Jos haluamasi kuva sijaitsee internetissä, voit tilata sen antamalla sen web-osoitteen (URL) Omat kuvat -tuoteosiossa. Tämä on varsin kätevää, ei enää kuvien tallentamista oman koneen kovalevylle, vaan suora web-osoite riittää.

Nyt voit tilata tulostettuja tarratekstejä ja omia tulostettuja kuvia laminoituina.  Laminointi lisää tarratulosteen käyttöikää ulko-olosuhteissa viiteen vuoteen asti jopa enemmän, riippuen käyttöpaikasta ja sääolosuhteista.