Kysymys: Sain viikko sitten viestin jossa kerrottiin tilaukseni tilaksi "shipped", mutta lähetystä ei ole vielä saapunut?

Vastaus: Tarranne on todennäköisesti lähetetty maxikirjeenä (putken muotoinen halk. noin 85mm). Todennäköisesti posti on yrittänyt toimittaa lähetystä teille, mutta jos vastaanottajaa ei ole paikalla, sitä ei ole voinut jättää mihinkään. Lähetys ei mahdu postiluukusta eikä postilaatikkoon. Postin olisi pitänyt jättää tästä teille saapumusilmoitus, mutta jostakin syystä näin ei aina tehdä.  Tiedustelkaa lähetystä omasta postitoimipaikastanne, yleensä lähetys löytyy sieltä.


 

Kysymys: Mitkä maksutavat ovat käytettävissä verkkokaupassa?

Vastaus: Voit maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksutunnuksilla sekä  Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla.  Tämän lisäksi käytössä on myös PayPal ja collector-lasku (yksityishenkilöille).  Yritykset ja yhteisöt voivat valita myös laskun.


 

Kysymys: Aiemmassa verkkokaupassa oli myös ennakkomaksumahdollisuus. Miksi sitä ei ole enää?

Vastaus: Ennakkomasku on poistettu maksutapavalikoimasta sen vuoksi että se aiheutti paljon ylimääräistä työtä, mm. maksutapahtumien  jatkuva seuraaminen pankkitililitapahtumista, maksu voi tulla vasta usean päivän viiveellä.  Myös ns. unohtuneet ennakkomaksut olivat myös turhauttavia. Uskomme että varsin kattava maksutapavalinta riittää jatkossa.


 

Kysymys: Voinko myös lähettää tulostettavia kuvia postitse?

Vastaus: Tämä ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista. 


 

Kysymys: Haluaisin logon leikattuna läpivärjätystä tarramuovikalvosta mustana ja punaisena.  Kuinka voin tilata tämän?

Vastaus: Lähetä vektorimuotoinen aineisto meille sähköpostiin ja kerro mitat sekä kappalemäärä, saat hinnan sähköpostitse.  Tarratehdas voi vektoroida aineiston erillishintaan bittikarttakuvasta esim. jpg, png, gif, bmp, jne.  Huomaa että kuvan tulee olla riittävän suuri jotta leikattavasta logosta tulee riittävän laadukas.


Muita kysymyksiä?

Eikö etsimääsi vastausta löytynyt tältä sivulta? Esitä uusi kysymys meille palautelomakkeemme kautta.