• Lähetämme tarratuotteet ainoastaan postitse. Kuitti seuraa lähetystä jos maksutapa verkkomaksu. Laskutus yksityishenkilöille tapahtuu yhteistyökumppanimme Collector Commerce / Collector Credit Ab kautta. Yrityslaskutus tapahtuu Tarratehtaan toimesta.
  • Tarrat pakataan asianmukaisesti postikuljetusta varten käyttäen mahdollisimman edullista ja nopeaa toimitustapaa: I tai II lk -kirje, maxikirje II-lk, tai paketti jonka asiakas noutaa postista. Paketit lähetämme numerolla -pakettina joten annetun puhelinnumeron on oltava ehdottomasti oikea (eikä myöskään soitonsiirtoa), muuten postin lähettämät saapumisilmoitukset eivät tavoita vastaanottajaa.
  • Maxikirje on putkenmuotoinen lähetys joka ei mahdu normaalista postiluukusta, postinjakaja vie lähetyksen takaisin asiakkaan postitoimipaikkaan jos vastaanottaja ei ole paikalla ja jättää tiedotteen saapuneesta lähetyksestä asiakkaalle, jonka sitten noutaa lähetyksen omasta postitoimipaikasta.
  • Tarrat leikataan raaka-aineen menekki optimoituna sekä samalla huomioiden tarrojen asennusnäkökohdat. Tarrat ovat asennusvalmiina siirtoteipillä.
  • Pidämme oikeuden olla toimittamatta tarratuotetta joka on määritelty niin pieneksi/isoksi että sitä ei voi valmistaa.
  • Pidämme oikeuden hinnan-, toimitusehtojen ja tuotevalikoiman muutoksiin. Minimitoimitushinta noin 10 euroa.
  • Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  • TARRATEHDAS EI VASTAA VIRHEISTÄ JOTKA JOHTUVAT TUOTTEEN VIRHEELLISESTÄ MÄÄRITTELYSTÄ PALVELUSSA, EIKÄ VIRHEELLISESTÄ TUOTTEEN KIINNITTÄMISESTÄ TAI MUUSTA KÄSITTELYSTÄ.
  • Maksetun tilauksen arvo palautetaan täysimääräisenä jos tuotetta ei jostakin syystä voi valmistaa (esim. tuotteen koko liian suuri/pieni), tilaus on jostakin syytä peruttu ennen määräaikaa (kts. tarkemmin Toimitusaika -sivulta) tai tuote on valmistettu virheellisesti.
  • Tarratehdas ottaa yhteyttä jos tilauksessa havaitaan jotakin epäselvää tai virhettä ennen tuotteen valmistusta.MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.